Welkom in onze webwinkel!

Wij leveren stoffen en fournituren aan Nederland, Duitsland en België aan huisadres - in Nederland ook pakketpunt. We proberen een zo breed mogelijk assortiment aan stoffen en fournituren in te slaan.

Verzendkosten zijn 5,95 voor Nederland en 8,50 voor België en Duitsland. Is het adres in Nederland en past jou bestelling in een brievenbus? Dan selecteren we die en krijg je 2 euro teruggestort!

Heb je vragen over onze stoffen of misschien weet je niet precies wat je zoekt? Dan kun je met het contactformulier of via facebook je vraag stellen!

Voor inspiraties, kun je even een kijkje nemen in ons inspiratiehoekje. Veel van de creaties die je hier ziet staan, kun je daar bekijken en ook zien welke stoffen we hebben gebruikt!

Wordt ook lid van onze Stoffentijd Creaties facebook pagina of wordt een volger op onze Instagram pagina en raak ook geïnspireerd door onze creaties en onze leden - of inspireer een ander!

Registreren geeft een extra voordeel: Je kunt voor korting sparen! Bij elke 10 euro krijg je een spaarpunt en elk spaarpunt is 50 cent waard. Oftewel, bij een besteding van 50 euro spaar je 5 punten en heb je bij je volgende bestelling 2.50 euro korting!