Verzending van uw pakket

In Nederland gratis verzending vanaf 50 euro, België en Duitsland vanaf 75 euro

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL naar uw huis of naar een pakketpunt in de buurt (NL/BE). 

Wij doen ons best om bestellingen dezelfde werkdag aan te bieden aan de post. Vanwege logistiek kunnen wij dit eigenlijk alleen garanderen voor bestellingen geplaatst vóór half vier 's middags.

Pakketten worden ter post bezorgd op werkdagen, dus op maandag tot en met vrijdag.

Pakketpunt als alternatief

Op het moment dat wij het bij het pakketpunt afleveren, krijgt jij van een track en trace waarmee je je pakket online kunt volgen.

Als je je producten op een specifieke dag geleverd wilt hebben (bij checkout stap "Verzenden"), dan bieden wij het een dag van tevoren aan. Een levering op maandag kunnen we niet garanderen, want er zijn gebieden waar op maandag niet geleverd wordt.

Wil je het op elk gewenst moment op kunnen halen, dan raden wij aan het bij een PostNL pakketpunt in de buurt af te laten leveren. Zodra het daar is afgeleverd, krijg je een email en dan heb je één week om je bestelling op te halen. Ook ideaal als je niet altijd thuis bent!

Brievenbuspakketten

In geval we het pakket als brievenbuspakket kunnen versturen, betalen we € 2,00 aan je terug. Om een idee te krijgen wanneer dit mogelijk is: stoffen van maximaal 1m lang kunnen vaak via brievenbuspakket worden verstuurd, maar 1m hydrofiele stof is veel dikker, waardoor het weer niet kan. Omdat er nogal wat keuzes en antwoorden zijn, is het voor ons makkelijker om achteraf het fysiek te zien en het dan te bepalen. Wil je het liever toch via een gewoon pakket, geef dat dan alsjeblieft aan bij opmerkingen bij de verzenden-stap.

Staat uw land er niet bij?

Het kan zijn dat uw land nog niet vermeld staat. Dat komt niet door "geoblocking", maar omdat wij per land eerst moeten vaststellen welke verzendkosten er moeten worden gerekend. Op verzoek kunnen wij elk land toevoegen als hierom wordt verzocht. Echter, zullen wij bij het verzoek moeten evalueren of dit verplicht is en/of dit haalbaar is. Bevindt uw land zich binnen de EU? Dan wordt het land sowieso toegevoegd.

Pre-orders

In geval je een bestelling hebt met producten in de pre-order, dan leveren we alle producten pas als de producten uit de pre-order ook binnen zijn.

Dat komt omdat de kosten voor het apart verzenden hetzelfde is en als er veel pre-order producten zijn besteld, loopt dat erg op. 

Wij hebben de verzendkosten zo berekend dat jij een voordelig tarief hebt. Wij leveren er al iets op in wat wij weer kunnen compenseren met de hoeveelheid orders, dus je begrijpt dat er weinig marge overblijft om extra verzendkosten te kunnen betalen.

Kosten

LandSoortKosten
Nederland Huisadres € 5,95
Pakketpunt € 5,95
Brievenbuspakket * € 3,95
België/Duitsland Huisadres € 8,50
Pakketpunt € 8,50
Rest van de wereld # Huisadres, basistarief € 28,10
*) Wij kunnen pas na de bestelling vaststellen of verzenden via brievenbuspakket mogelijk is. Wij bepalen zelf of wij dit doen en storten daarna 2 euro terug naar je rekening. Mocht je dit echt niet willen, vul dat dan alsjeblieft in bij de opmerkingen.
#) Buiten de EU, dus ook niet-EU landen in Europa, wordt geleverd tegen 0% BTW - ook de verzendkosten. Verschuldigde BTW wordt berekend en in eigen land betaald bij verwerking na aankomst. € 28,10 dekt de kosten voor bijna ieder land tot 2 kg aan goederen.