• In prijs verlaagd
  • Magazines en patronen

Cato – naaipatroon Nederlands
van Wisj

€ 9,60 20% korting
VerzendingMax. 3 werkdagen

Cato is een veelzijdig patroon voor een jasje met raglanmouwen en zakken weggewerkt in het voorpand. Maak de lange versie voor een deftiger manteltje of maak net een stoer bomberjasje met boorden. Kies voor een eenvoudige voering of ga voor een nettere afwerking met beleg en voering. Kies voor een kap (met of zonder touwtje erdoor) bij je stoere bombervest of als je een regenjasje wil maken. Of kies voor een simpele halsboord. Je maakt Cato zo ingewikkeld of zo eenvoudig als je zelf wil: je naait er een heuse jas van of je houdt het op een eenvoudig bombervestje

Maten: 

1j-14j (80-164)

Niveau:

Voor dit patroon heb je een beetje naai-ervaring nodig. Of wat zelfvertrouwen. ????

Aantal
Laatste items in voorraad

Omschrijvingen:

De Steph short is een eenvoudige short met een high-low hem. De achterkant komt lager dan de voorkant.

De Jua pet is iets tussen een zonnehoedje en een pet. Het heeft vier panelen die aan een zonnehoedje doen denken, maar toch heeft het ook een klep en elastiek achteraan. Jua betekent ‘zon’ in het Swahili. Zomerser kan bijna niet.

De Tobi tote is de perfecte strandtas. De maxi versie is groot genoeg voor een grote strandhanddoek, zwemgerei, zonnecrème, zonnebril, een goed boek en wat snacks en een drankfles. De mini versie wordt hier eigenlijk ook als handtas (en laptoptas ook) gebruikt. Een goeie allround afmeting dus, die mini.

Referentie
2104404624
Op voorraad
1 Item

Kenmerken

Formaat
A1
Patroon type
Kinderkleding
Patroon geschikt voor
Ervaren / Gevorderd
Merk
Wisj